Volem comptar amb tots

Aquest nou curs volem comptar amb tots els pares i mares d'aquesta associació pel bé dels nostres fills/es.

Us agraïm la vostra col·laboració en tots els aspectes i tenim obertes les portes per a qualsevol proposta o opinió. Preguem també més assitència a les convocatòries de l'AMPA per poder recollir més idees i afrontar el nous projectes que puguen anar eixint al llarg del crus.

Gràcies.

viernes, 5 de noviembre de 2010

Primera Convocatòria, 2010-2011

El passat dia 05 de novembre es va celebrar la primera reunió d'aquest curs.

Es va presentar a la nova Junta de l'AMPA per a qui encara no la coneguera i es va informar que després de aprovarse la nova Junta, Alicia Caudeli Llorca es va incorporar com a vocal.

Andrea Ollero, psicòloga del centre va explicar els diferents tallers i activitats que es podien fer per a l'espai familiar (ball, manualitats, xarles educatives...). L'objectiu dels quals es que haja una major participació, obtenir una major comunicació entre els pares i aprendre noves coses que després podrem compartir ambs els nostres fills/es.

Mª José Caudeli, com tresorera de l'AMPA informa als pares i mares del saldo del exercici anterior 2009-2010 després d'haver realitzat el pagament corresponent a diferents activitats com el sopar de fi de curs, castells unflables, regals dels xiquets.... Així com va informar del saldo actual de l'exercici 2010-2011 corresponent a les activitats realitzades desde l'inici del nou curs com el pagament voluntari de la quota de l'AMPA, venda de xandalls, venda de llibres, sopar de benvinguda al nou curs i la rifa que es va celebrar.

Es va informar de les diferents festes que l'AMPA celebra tots els anys en el centre i de la possibilitat de nous projectes. Aquesta informació podeu obtenir-la en aquesta pàgina en "Festes i Projectes".

S'expliquen les diferents classes extraescolars (anglés, ball i manualitats) que hi han ara al centre i els seus horaris, que fins ara sempre a estat de 12:00h a 13:00h. Enguany s'ha incorporat la classe de "multiesports" i es fa de 17:00h a 18:00h perquè els pares i xiquets tinguen més alternatives a l'hora de triar classe i horari sense haver d'eixir del recinte.

Enguany es tornaran a vendre les plantes de nadal que estaran disponibles a partir del dia 1 de desembre.

Rebem les queixes d'alguns pares per l'estampació dels xandalls i sel's explica que va ser una idea que l'AMPA va proposar a l'Ajuntament de Miramar per obtindre una ajuda per a la compra dels xandalls i afrontar el pagament que calia realitzar-se a l'arreplegar la comanda.

Es va presentar aquest blog i la idea va ser be acollida pels pares, així com es va informar que es posarà en el centre una bústia de suggeriments. Açò ja es va dir, es va mostrar i es va votar per majoria en l'ultima reunió.

Els pares demanen tornar a proposar l'opció de posar uniforme i per majoria es decideix tornar a passar la circular per a la seua votació.

També per majoria es decideix que continuem regalant les cistelles de nadal als professors i les reunions a partir d'ara es celebrarán a les 20:00h.