Volem comptar amb tots

Aquest nou curs volem comptar amb tots els pares i mares d'aquesta associació pel bé dels nostres fills/es.

Us agraïm la vostra col·laboració en tots els aspectes i tenim obertes les portes per a qualsevol proposta o opinió. Preguem també més assitència a les convocatòries de l'AMPA per poder recollir més idees i afrontar el nous projectes que puguen anar eixint al llarg del crus.

Gràcies.

lunes, 29 de noviembre de 2010

ARRIBA EL NADAL!!!


Ja tenim a prop el Nadal!! I no pot faltar en cap llar la tradicional "Flor de Pascua" també anomenada "Estrella de Navidad" per la seua bellesa, el seu color i perquè la seua floració màxima es al desembre. És un símbol del Nadal, segons la tradició és portadora de la bona sort i per açò se sol regalar a amics, familiars... perquè no els falte en les seues cases en aquesta època.

No volem que et quedes sense ella, així que a partir del dia 1 de desembre l'AMPA posará a la venda les Plantes de Nadal perquè tots la pugau tindre en les vostres llars o regalar-les als vostres sers estimats.

Per descomptat també és una manera de guanyar diners per a l'associació i per tant per als nostres fills/es.

Una vegada més esperem la vostra col·laboració.

Gràcies.

2 comentarios:

  1. Hola.
    Vull aprofitar aquest espai que ens ofereix l’AMPA per a expressar el que vaig sentir el proppassat 22 de desembre, quan vaig assistir al Festival de Nadal.
    Dies abans, quan vaig saber que se celebraria al pati del Col•legi, en lloc d’a l’Auditori Municipal, ja em va semblar estrany; sempre havia vist els Festivals del Col•le a l’Auditori i per a mi no hi podia haver un espai millor, menys encara quan parlem d’un poble menut com Miramar, que ha hagut de fer un esforç inimaginable per tal de dotar-se d’una infrastructura com aquesta. Evidentment, l’Auditori es queda menut per a un acte que convoca tots els xiquets i xiquetes del Col•le, més els pares i les mares, els avis i les àvies, els germans i les germanes, els oncles i les ties,... Així i tot, per a mi no hi ha millor regal per a algú que organitza un acte, que vore el local ple de gom a gom, i que no hi haja lloc perquè tot el món puga seure (més encara si tenim en compte que en aquests actes els xiquets ocupen la meitat de les butaques, com és natural).
    Doncs bé, les meues expectatives negatives van ser superades per la realitat: tot i l’esforç de coordinació de l’AMPA i dels professors per a sincronitzar la salutació dels Reis Mags amb les actuacions dels xiquets, em va semblar un acte absolutament deslluït: no hi havia manera de vore els xiquets desfilant ni cantant, des de darrere d’una tanca metàl•lica amb dues o tres fileres de pares i mares per davant; és cert que la barrera humana anava minvant: a mesura que anaven actuant els xiquets, els pares i mares de les fileres de davant se n’anaven i deixaven espai per als de darrere. No parlem ja d’intentar fer alguna foto o de gravar amb vídeo alguna actuació: si algú en va aconseguir alguna, segurament seria tapant la visió a qui tinguera darrere, o colant-se per davant de la tanca.
    Afortunadament, tot no va ser negatiu: l’oratge es va portar bé i no va fer tanta fred com en dies anteriors, ni va ploure com el dia d’abans; només m’hauria faltat vore els xiquets gelats com un poll o asseguts enmig de basses d’aigua.
    El millor de tot, com sempre, la força de voluntat dels organitzadors i l’alegria dels xiquets; en la meua carta als Reis Mags he demanat que els propers Festivals del Col•le tornen a l’Auditori, per tal que els uns i els altres vegen millor recompensat el seu esforç.
    Gràcies i feliç 2011!

    ResponderEliminar
  2. Hola Alfons!

    Primer de tot t'agraïm que utilitzes aquest espai per a poder expressar la teua opinió, doncs aquest és la fi del nostre blog, poder comentar, proposar o queixar-se sobre qualsevol tema.

    Dit açò t'informem i aprofitem perquè tots el pares i mares queden també informats que l'organització del festival del col·legi corre per compte del professorat. En el centre han creat una comissió de festes compost per professors i alumnes i ells han votat i decidit fer els festivals en el col·legi en compte de l'auditori per diverses raons: com per exemple que es queda xicotet, el temor al fet que puga passar alguna cosa amb tanta gent dins, el trastorn d'haver d'eixir amb els xiquets per a assajar, que a l'hora de l'eixida els pares van portant-se als xiquets i ells no poden controlar qui ni amb qui s'han anat... Així com també es va decidir vetar una zona per a pares, perquè está clar que a tots ens agrada vore i fer fotos als nostres fills/es, però cal entendre que al final estan tots els pares per mig i els xiquets es distrauen i no atenen als seus professors.

    A l'AMPA se'ns va informar d'aquesta decisió perquè acoblàrem en aqueix espai als Reis Mags, la seua arribada, el lliurament dels regalets... i és del que ens responsabilitzem. També creiem que no van poder lluir-se de la mateixa manera però no érem qui decidiem i dins d'aqueix entorn vam intentar fer-ho de la millor manera possible perquè els xiquets poguerem vore i gaudir dels Reis Mags. Per descomptat vam preguntar i es va tenir en compte que fer si aqueix dia feia massa fred o plovia i la comissió va decidir que si era així es faria a l'interior del centre.

    Farem arribar la teua queixa i opinió a la comissió que per fi al cap són ells els qui organitzen els festivals del col·legi, no l'AMPA. Nosaltres si ens encarreguem d'altres festes com a berenars de la Castanyera, l'esmorzar de Nadal, berenar de Carnestoltes... i l'arribada dels Reis Mags.

    Amb açò no pretenem excusar-nos, simplement informar. Com hem dit per açò tenim aquest espai i estem d'acord en què tot és millorable i les queixes, idees, propostes ens ajuden a millorar.

    De totes maneres qualsevol dubte, pregunta que puga sorgir ací estem per a poder ajudar i informar.

    Salutacions i gràcies.

    L'AMPA

    ResponderEliminar